GOLDEN TULIP HOTEL CENTRAL

Golden Tulip Hotel Central

Welkom bij het Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch.

Het 4-sterren hotel is sinds 1905 in handen van dezelfde familie. Het ligt op het charmante middeleeuwse marktplein in het centrum van 's-Hertogenbosch, de thuisbasis van kunstenaar Hieronymus Bosch uit de renaissance en is uitgeroepen tot de meest gastvrije stad van Nederland van 2010 tot 2013. Wij bieden elegantie, comfort, lekker eten en live jazz.

Het Golden Tulip Hotel Central biedt de beste tarieven voor uw hotelreserveringen in ´s-Hertogenbosch.

Reserveer nu en ontdek de aanbiedingen van het moment op onze officiële website!

Door het downloaden van de HotelForYou-app (iOS, Android) kunt u rechtstreeks reserveren met uw mobiele telefoon.

Zoek tussen onze Golden Tulip Hotels in Nederland.

 

Hotel Central, Genieten op zijn Bosch....!

Golden Tulip Hotel Central, uitgekozen tot Beste Golden Tulip Hotel 2013 van de regio Noord Europa, is ideaal gelegen aan het sfeervolle middeleeuwse marktplein midden in het bruisende centrum van 's-HertogenboschIn 2012 is 's-Hertogenbosch voor derde maal verkozen tot de ''Meest Gastvrije stad van Nederland". 

In onze gezellige brasserie met uitzicht op de markt kunt u genieten van een heerlijke lunch of gewoon een kopje koffie met een echte Bossche Bol. In deze brasserie vindt u ook Tony's bar waar elke 1e vrijdag van de maand Live Jazz plaatsvindt. Als hotelgast kunt u tot in de laatste uurtjes terecht in onze exclusieve Moriaenbar voor een drankje. Voor een uitgebreid diner bent u van harte welkom in ons luxe à la carte restaurant De Leeuwenborgh. Onze menu's en gerechten worden afgestemd op het seizoen, zodat u het hele jaar door culinair in de watten gelegd wordt.

Golden Tulip Hotel Central beschikt tevens over 12 multifunctionele vergader-, en feestzalen die ideaal geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en/of andere speciale aangelegenheden. Voor een sfeervolle receptie, een culinair diner of een spetterend feest is onze 14e eeuwse Gotische Gewelvenkelder een echte aanrader...!