GOLDEN TULIP HOTEL CENTRAL

Golden Tulip Hotel Central

Kom naar het Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch voor een warm welkom!
 
Ons 4-sterren hotel is al langer dan een eeuw in handen van dezelfde familie, dus kunnen we gerust zeggen, dat we de geweldige gastvrijheid aanbieden, waar onze stad bekend om staat. We zijn gevestigd op het charmante, middeleeuwse marktplein, in het centrum van 's-Hertogenbosch, waar ooit de Renaissance kunstenaar Hieronymus Bosch woonde. Deze stad ligt, met auto of trein, slechts een half uur van Eindhoven en ongeveer een uur rijden vanaf Amsterdam Schiphol!

Het Golden Tulip Hotel Central biedt 125 rookvrije kamers, waaronder drie Suites, allemaal toegerust met eersteklas faciliteiten en gratis toegang tot onze fitnessruimte. Voor onze gasten met een mobiliteitsbeperking hebben wij een ruime luxe mindervalide kamer met alle aanpassingen die nodig zijn voor een zorgeloos verblijf.

Het gloednieuwe penthouse is adembenemend. De luxe suite is ongekend groot (150m²) en heeft een prachtig panoramisch uitzicht over het middeleeuwse marktplein en hartje centrum 's-Hertogenbosch. Het privé dakterras (60 m²) is ruim en tegelijk ook intiem. Het luxe penthouse is met oog voor detail ontworpen en straalt warmte en comfort uit. De exclusieve luxe is in alles voelbaar!

Onze gezellige Brasserie Cé en De Leeuwenborgh (privé diners) geven u de keuze tussen mooie (seizoens-) gerechten en live jazz. En we hebben ruimte voor zakelijke evenementen in onze 12 multifunctionele vergaderzalen, die onlangs gerenoveerd zijn of in onze 14e-eeuwse gewelfde, gotische kelder 'De Hoofdwacht' voor een unieke ervaring.

Het Golden Tulip Hotel Central biedt de beste prijzen in 's-Hertogenbosch. Reserveer direct op onze officiële website voor de best beschikbare prijs en bekijk de aanbiedingen van dit moment!

U kunt de toepassing HotelForYou voor iOS- en Android-smartphones downloaden en direct via uw mobiele telefoon reserveren.

Vind onze Golden Tulip Hotels in Nederland hier.

 

Wij zien u graag en dan vooral genietend...!

Golden Tulip Hotel Central beschikt over een gezellige Brasserie, Cé, met prachtig uitzicht over het middeleeuwse marktplein. Het u naar de zin maken, daar houden we van bij Cé.  Met eten en drinken waar u en het seizoen zich het lekkerst bij voelen. Alles vers bereid en als het even kan met producten uit ons mooie Brabant. Passend bij de tijd van het jaar.
 
Cé is 7 dagen per week geopend voor een heerlijk bakje koffie met een echte Bossche bol of onze specialiteit de huisgemaakte Apfelstrudel. U bent uiteraard ook van harte welkom voor een lunch, een gezellige borrel of een culinair diner.

U kunt iedere eerste vrijdag van de maand genieten van fresh jazzy sounds, funky drinks and ‘soul’food. En nachtbrakers kunnen genieten van een drankje in onze exclusieve Moriaenbar.