GOLDEN TULIP HOTEL CENTRAL

Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central is een familie hotel sinds 1905, gelegen aan het Marktplein in het centrum van 's-Hertogenbosch, gekozen in 2010, 2011, 2012 én 2013 tot Meest Gastvrije Stad van Nederland en gekozen tot de beste Nederlandse stedentrip van 2014!. Het hotel beschikt over 125 kamers, waaronder 3 Deluxe kamers, 5 Executive kamers, 2 Junior Suites en 1 Duke Suite. Alle kamers zijn rookvrije kamers en van alle moderne gemakken voorzien inclusief airconditioning en gratis gebruik van Wi-Fi.  

 

 

Hotel Central, Genieten op zijn Bosch....!

Golden Tulip Hotel Central, uitgekozen tot Beste Golden Tulip Hotel 2013 van de regio Noord Europa, is ideaal gelegen aan het sfeervolle middeleeuwse marktplein midden in het bruisende centrum van 's-HertogenboschIn 2012 is 's-Hertogenbosch voor derde maal verkozen tot de ''Meest Gastvrije stad van Nederland". 

In onze gezellige brasserie met uitzicht op de markt kunt u genieten van een heerlijke lunch of gewoon een kopje koffie met een echte Bossche Bol. In deze brasserie vindt u ook Tony's bar waar elke 1e vrijdag van de maand Live Jazz plaatsvindt. Als hotelgast kunt u tot in de laatste uurtjes terecht in onze exclusieve Moriaenbar voor een drankje. Voor een uitgebreid diner bent u van harte welkom in ons luxe à la carte restaurant De Leeuwenborgh. Onze menu's en gerechten worden afgestemd op het seizoen, zodat u het hele jaar door culinair in de watten gelegd wordt.

Golden Tulip Hotel Central beschikt tevens over 12 multifunctionele vergader-, en feestzalen die ideaal geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en/of andere speciale aangelegenheden. Voor een sfeervolle receptie, een culinair diner of een spetterend feest is onze 14e eeuwse Gotische Gewelvenkelder een echte aanrader...!