GOLDEN TULIP HOTEL CENTRAL

Golden Tulip Hotel Central

Kom naar het Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch voor een warm welkom!
 
Ons 4-sterren hotel is al langer dan een eeuw in handen van dezelfde familie, dus kunnen we gerust zeggen, dat we de geweldige gastvrijheid aanbieden, waar onze stad bekend om staat. We zijn gevestigd op het charmante, middeleeuwse marktplein, in het centrum van 's-Hertogenbosch, waar ooit de Renaissance kunstenaar Hieronymus Bosch woonde. Deze stad ligt, met auto of trein, slechts een half uur van Eindhoven en ongeveer een uur rijden vanaf Amsterdam Schiphol! 2016 is het herdenkingsjaar van de 500ste sterfdag van Hieronymus Bosch. Hij was één van de meest uitzonderlijke kunstenaars, die Nederland ooit heeft voortgebracht. ’s-Hertogenbosch, de stad waar Hieronymus Bosch woonde en zijn meesterwerken creëerde, eert hem dit jaar met een uitgebreid aanbod aan activiteiten en leuke evenementen. 
 
Het Golden Tulip Hotel Central biedt 125 rookvrije kamers, waaronder drie suites, drie luxe kamers en vijf executive kamers, allemaal toegerust met eersteklas faciliteiten en gratis toegang tot onze fitnessruimte. Voor onze gasten met een mobiliteitsbeperking hebben wij een ruime luxe mindervalide kamer met alle aanpassingen die nodig zijn voor een zorgeloos verblijf.

Onze twee restaurants, Brasserie Central en Leeuwenborgh (privé diners) geven u de keuze tussen exquise gerechten en live jazz. En we hebben ruimte voor zakelijke evenementen in onze 12 multifunctionele vergaderzalen, die onlangs gerenoveerd zijn of in onze 14e-eeuwse gewelfde, gotische kelder 'De Hoofdwacht' voor een unieke ervaring.

Het Golden Tulip Hotel Central biedt de beste prijzen in 's-Hertogenbosch. Reserveer direct op onze officiële website voor de best beschikbare prijs en bekijk de aanbiedingen van dit moment!

U kunt de toepassing HotelForYou voor iOS- en Android-smartphones downloaden en direct via uw mobiele telefoon reserveren.

Vind onze Golden Tulip Hotels in Nederland hier.

 

Hotel Central, Genieten op zijn Bosch....!

MEER DAN EEN EEUW COMFORT EN ELEGANTIE
 
Het Golden Tulip Hotel Central behoort tot dezelfde familie sinds 1905. Het werd verkozen tot Golden Tulip Hotel van het Jaar 2013 in de regio Noord Europa en 's-Hertogenbosch won de titel van de meest gastvrije stad van Nederland van 2010 tot 2013 en de beste Nederlandse stedentrip 2014. Dus we weten wat gastvrijheid is!
 
We bieden de keuze uit twee restaurants. U kunt genieten van een heerlijke lunch of gewoon een kopje koffie met een 'Bossche Bol', een lokale specialiteit, in onze gezellige Brasserie Central met een uniek uitzicht op het middeleeuwse marktplein of u kunt kiezen voor een à la carte Frans-Nederlandse keuken. We hebben een luxe restaurant 'Leeuwenborgh' voor privé diners.
 
We hebben ook twee bars. U kunt elke eerste vrijdag van de maand luisteren naar live jazz concerten in Tony’s bar. En nachtbrakers kunnen genieten van een drankje in onze exclusieve Moriaenbar.